Operation Kosovo
About Operation Kosovo Albanian Anthem

HYMNI KOMBETAR

Rreth flamurit te perbashkuar,
Me nje deshire dhe nje qellim,
Te gjithe Atij duke iu betuar,
Te lidhim besen per shpetim.

Prej lufte vec ay largohet,
Qe eshte lindur tradhetor,
Kush eshte bure nuk friksohet,
Po vdes, po vdes si nje
Deshmor.

Ne dore armet do t’i mbajme,
Te mbrojme Atdheum ne cdo vend,
Te drejtat tona ne s’i ndajme,
Ketu armiqte s’kane vend.

Se Zoti vet e tha me goje,
Qe kombe shuben permbi dhe,
Po Shqiperia do te rroje,
Per te, per te luftojme me.

Projects
Legal Resources
Trip Reports
Historical and Cultural Info
Media Resources
Archives
Project Bosnia
Project Open Macedonia
Contribute

Projects | Services | Resources | Forum | In the Media

Institutions | Sponsors | Internal | Contact Info


Several Interprofessional Projects (IPROs) of
Chicago-Kent College of Law and the Illinois Institute of Technology have contributed to this site.

This site is made possible due to donations from Sun Microsystems.